'Kosova' e Buxhovit erdhi në Ankara

Libri voluminoz prej 3 vëllimesh i shkrimtarit dhe historianit Jusuf Buxhovi për Kosovën, tashmë edhe në gjuhën angleze, u prezantua me një seminar mbajtur më 14.10.2016 në Universitetin TOBB ETÜ në Ankara.