Koordinatori i Diplomacisë Publike pranë Kryeministrisë publikoi objektivat e Turqisë gjatë operacionit “Dega e Ullirit”

Operacioni u fillua për të asgjësuar organizatat terroriste PKK/KCK/PYD-YPG dhe DAESH dhe për çliruar popullin mik e vëlla të rajonit nga dhuna e tyre.