Kombëtarja turke garanton pjesëmarrjen në EURO 2020

Kombëtarja turke, të cilës i nevojitej 1 pikë për t’u kualifikuar në EURO 2020, ndeshjen kundër Islandës e përfundoi me rezultat të barabartë (0-0) dhe kështu fitoi të drejtën për t’u kualifikuar në finale.