Kënaqësia e paraglajdizmit në Bolu të Turqisë

Përveç pamjeve mahnitëse të maleve të Bolus të Turqisë të mbuluara nga dëbora turistët vendor dhe të huaj mund të shijojnë bukuritë natyrore të këtij rajoni duke bërë paraglajd me parashutë.


Fjalët Kyçe: paraglajdizëm , Bolu , Turqi