Kapadokia, atdheu i kuajve të bukur dhe oxhaqeve të zanave

Pamje nga Kapadokia, ‘Atdheu i Kuajve të Bukur’, e famshme me oxhaqet e zanave dhe shëtitjet me balonë, shumë të preferuara nga turistët.