Izmiri ngrihet në këmbë për të përcjellë dëshmorët e sulmit terrorist

Në Izmir u zhvillua ceremonia mortore për efektivin e policisë Fethi Sekin që ra në krye të detyrës gjatë sulmit terrorist përpara gjykatës së Izmirit dhe që asgjësoi terroristët duke parandaluar një tragjedi më të madhe si dhe për punëtorin e gjykatës Musa Xhan (Musa Can) i cili edhe ai ra dëshmor në këtë sulm terrorist.