Intervistë – Kawczynski: “Evropa në heshtje shurdhuese për 15 korrikun”

Deputeti britanik, Daniel Kawczynski, paralajmëroi Bashkimin Evropian në lidhje me Turqinë dhe organizatën terroriste guleniste (FETO) gjatë një interviste ekskluzive në Londër për “TRT World”, kanal informativ ndërkombëtar që transmeton në gjuhën angleze. Klikoni këtu për intervistën e plotë...