“HISAR-A”, sistemi turk i mbrojtjes ajrore godet objektivin me saktësi të lartë

“Brenda fushës së aktivitetit të inspektimit dhe pranimit të Projektit të Mbrojtjes Ajrore në Lartësi të Ulët (HISAR-A), aeroplani i synuar u godit me sukses më datë 3 maj 2021 në një lëshim raketash «HISAR-A» nga Sistemi Autonom në poligonin e qitjes në Aksaray”, bëri me dije Ministria e Mbrojtjes Kombëtare të Turqisë.