Helikopteri i parë vendor T625 realizoi fluturimin e parë me sukses

Helikopteri i parë vendor për Qëllime të Përgjithshme i llojit T-625 që u zhvillua plotësisht me mundësi vendore, realizoi me sukses fluturimin e parë. Helikopteri T625 do të ketë aftësi për kryerjen e detyrave në kushtet e vështira klimaterike dhe gjeografike, në lartësi dhe temperatura të larta dhe gjatë natës dhe ditës.  ilk milli helikopter