Forcat e Armatosura Turke demonstrojnë fuqinë e zjarrit në aktivitetin “Qitje e Lirë-2020”

Në aktivitetin "Qitje e Lirë-2020", ku u demonstrua fuqia e zjarrit e Forcave të Armatosura Turke, objektivat u shkatërruan plotësisht. Aktiviteti filloi pasi ministri i Mbrojtjes Kombëtare Hulusi Akar, Shefi i Shtabit të Përgjithshëm Gjeneralarmate Yasar Guler, Komandantët e Forcave dhe zyrtarë të tjerë zunë vendet e tyre në Zonën e Përgjithshme të Qitjes dhe Ushtrimeve Gjenerali Nahit Senogul në Polatli të Ankarasë.