Filloi në Stamboll Forumi i ABU-së: “Besimi dhe korrektësia në gazetari”

Të martën, 30 korrik në Stamboll ka nisur punimet Forumi “Global News” i Unionit të Transmetuesve Publikë të Azi-Paqësorit (ABU), i cili organizohet nga Radiotelevizoni publik i Turqisë, TRT.