FAT neutralizojnë 649 terroristë të PKK/PYD-së

Në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit”, të cilin Forcat e Armatosura të Turqisë po e zhvillojnë në zonën Afrin të Sirisë, janë neutralizuar 649 terroristë të organizatave terroriste PKK/KCK/PYD-YPG dhe DAESH.