Erdogani medias franceze: Të zhvillojmë bashkëpunimin në të gjitha fushat

Para vizitës njëditore në Francë Presidenti Erdoan dha një intervistë ekskluzive për televizionet franceze TF1 dhe LCI, ku tha se vizita e tij në Paris do të jetë një periudhë e re për marrëdhëniet Turqi-Bashkimi Evropian (BE).