Erdogan u takua me Tusk në Bruksel

Presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk priti në Bruksel Presidentin e Republikës së Turqisë, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan). Gjithashtu Erdoan pati një takim me Tusk dhe Kryetarin e Komisionit Evropian, Jean-Claude Junker.