Erdogan pret kampionët turq në Kompleksin Presidencial

Presidenti Recep Tayyip Erdogan priti të mërkurën në Kompleksin Presidencial kombëtaren turke të futbollit për të gjymtuar, që pak ditë më parë fitoi titullin e kampionit të Evropës, si dhe kombëtaren e basketbollit në karroca me rrota, gjithashtu kampione evropiane në fuqi.