Erdogan kritikon qëndrimin amerikan ndaj Jerusalemit

Qëndrimi i shfaqur nga Amerika përpara diskutimit dhe votimit të çështjes (projektrezoluta e Jerusalemit) në Asamblenë e Përgjithshme ka hapur plagë të thella në ndërgjegjen e njerëzimit, tha Presidenti Erdoan në një mbledhje të AK Partisë mbajtur sot në Ankara, ndërsa deklaroi edhe një herë se bota është më e madhe se pesë (5 vendet anëtare të KS të OKB-së).