Erdogan dhe Putin takohen në Stamboll

Pas takimit Erdoan-Putin në Stamboll ministrat e energjetikës së Turqisë dhe Rusisë firmosën marrëveshjen për ndërtimin e gazsjellësit “Rrjedha Turke”.