Erdoan priti në presidencë vogëlushen që vizatoi portretin e tij

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) priti në Kompleksin Presidencial vogëlushen me aftësi të kufizuara që vizatoi portretin e tij, Gylshah Jamur Jyzëxhë (Gülşah Yağmur Yazıcı) dhe prindërit e saj.