Dyndje e madhe vizitorësh në akuariumin gjigand të Antalias

Pushuesit e bezdisur nga vapa në Antalya nuk e kalojnë kohën vetëm në plazh. Një nga adresat më të preferuara për turistët vendas dhe të huaj është akuariumi gjigand në lagjen Konyaalti. Vizitorët mund ti shikojnë e studiojnë nga afër me qindra lloje të ndryshme peshqish.