“Dënim terrorit, ftesë për vëllazëri”

Në Batman organizohet manifestimi “Dënim terrorit, ftesë për vëllazëri”.

Pjesëmarrësit në manifestim e organizuar në Batman në duart e tyre mbanin flamurin turk, ndërsa hodhën slogane dhe protestuan kundër sulmeve tinëzare të organizatave terroriste PKK, DAESH, FETO, DHKP-C.


Fjalët Kyçe: manifestim , protestë , terror , Batman , PKK , DAESH , FETO , DHKP-C