Çifti Erdogan pret një familje siriane në Kompleksin Presidencial

Vogëlushja 5-vjeçare siriane, Gozyasi, motra e saj Sidre, si dhe babai i tyre Mamun Halid Nasir, 27 vjeç, që ka humbur dy këmbët, gishtat e dorës së djathtë, shikimin dhe dëgjimin për shkak të bombardimeve të avionëve të regjimit në qytetin sirian të Idlibit, u pritën në Kompleksin Presidencial nga Kreu i Shtetit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan dhe Zonja e Parë, Emine Erdogan.