Bukuria e kripës në Liqenin Meke

Liqeni Meke gjendet në nënprefekturën Karapinar të prefekturës së Konjës në Turqi dhe cilësohet edhe si “syri magjik i botës” për arsye të bukurisë së pashoqe që ka. Sasia e ujit të liqenit vitet e fundit vjen duke u pakësuar gjithnjë e më shumë dhe i tërheq vizitorët me mbulesën e kripës së bardhë në periudhat pa reshje.


Fjalët Kyçe: Liqeni Meke , bukuri natyrore , Konya , Turqi