Bozdag: Dosja Sarraf, komplot kundër Turqisë

Zëvendëskryeministri Bekir Bozda (Bekir Bozdağ) tha se dosja Riza Sarraf-it (në Shtetet e Bashkuara të Amerikës) është pa diskutim një komplot i ngritur kundër Turqisë dhe për ne nuk ka asnjë vlerë.