Avionët turq neutralizojnë terroristët më të lartë të PKK-së në veri të Irakut

Në një operacion të përbashkët ajror të Shërbimit Informativ Kombëtar të Turqisë (MIT) dhe Forcave të Armatosura Turke (TSK), realizuar më 21 mars në veri të Irakut është plagosur rëndë, Riza Altun, ndihmësi më i afërt i udhëheqësit të organizatës terroriste PKK, Xhemil Bayik si dhe janë neutralizuar terroristë të tjerë.