Apel Brukselit të ndryshojë qasjen ndaj Turqisë

Si dy evropianë që vijmë nga të dyja anët e Egjeut, u bëjmë thirrje liderëve evropianë që të zhvillojnë në lidhje me Turqinë një politikë më koherente, më evropiane dhe më gjithëpërfshirëse” shprehen në videomesazhin e tyre Deputeti grekParlamentin Evropian dhe njëherësh zv/kryetar i Komisionit të Përzier BE-Turqi, Miltos Kyrkos dhe Përfaqësuesja e Partisë Popullore Republikane (CHP), Kader Sevinç.