Antalya – EXPO 2016 mbyllet zyrtarisht me një ceremoni madhështore

Është mbyllur zyrtarisht me një ceremoni madhështore panairi “EXPO 2016 Antalya”, që më 23 prill 2016 hapi dyert për vizitorët në temën “Lulja dhe Fëmija”. Ky panair ka pritur 4,5 milionë vizitorë në 191 ditë.