Antalia – Një tank i fundosur në shërbim të turizmit dhe zhytësve

Tanku 45-tonësh i vitit 1960, i cili është nxjerrë nga inventari i Forcave të Armatosura të Turqisë, është fundosur në 5 m thellësi në portin e Kashit. Qyteza Kash e Antalias është një ndër qendrat e rëndësishme për t’u vizituar nga të pasionuarit dhe të interesuarit e zhytjeve.


Fjalët Kyçe: turizmi i zhytjes , tank , Antalia , Turqi