Ankaraja mbledh ekspertët e terrorizmit ndërkombëtar

Ekspertë të terrorizmit ndërkombëtar realizuan më 13 dhe 14 tetor një takim të rëndësishëm në Ankara, skenë e një sulmi terrorist të përgjakshëm në fundjavën e kaluar (10 tetor). Tema e kësaj konference ndërkombëtare ishte “Terrorizmi – Zhvillimet Aktuale dhe Tendencat e së Ardhmes në Luftën Antiterrorizëm”.

Fjalët Kyçe: