Ankara – Presidenti Thaçi vlerësohet me titullin “Doktor Nderi” nga Universiteti TOBB

Në kuadër të vizitës zyrtare, që Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, po realizon në Turqi me ftesë së Presidentit Recep Tayyip Erdogan, u vlerësua në Ankara me titullin “Doktor Nderi” nga Universiteti Ekonomik dhe Teknologjik i TOBB-së(TOBB/ETU) për “kontribut madhor në fushën e marrëdhënieve ndërkombëtare”...