Anijet turistike që vijnë në Kusadasi

Një nga stacionet më të preferuara për anijet me turistë është qyteza Kusadasi e Aydin në Turqi. Në periudhën janar-qershor 2017 në 15 porte të Turqisë kanë qëndruar 131 anije me pasagjerë. Turistë nga 51 vende të ndryshme kanë vizituar vende të ndryshme historike si qytetin antik Efes, Shtëpinë e Shën Marisë dhe fshatin turistik Sirince.