Ambasadori i Kosovës në studion e Zërit të Turqisë

Turqia është ndër vendet e pakta që e ka kuptuar pozitën e Kosovës dhe të popullit të saj dhe është përpjekur ta ndihmojë vazhdimisht atë, tha Ambasadori i Republikës së Kosovës në Turqi, Zoti Avni SPAHIU në emisionin e Zërit të Turqisë.