Altun postoi në Twitter videon që Presidenti Erdogan i tregoi Presidentit Trump

Drejtori i Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës, Fahrettin Altun në llogarinë e tij në Twitter e postoi videon, të cilën Presidenti Recep Tayyip Erdogan e shfaqi për Presidentin Trump dhe senatorët amerikanë, gjatë vizitës së tij në Washington.