23 Prilli - Dita e Sovranitetit Kombëtar dhe Festa e Fëmijëve në Turqi

Presidenti Erdoan publikoi një mesazh me rastin e 23 Prillit, Ditës e Sovranitetit Kombëtar dhe Festa e Fëmijëve.