Turneu Botëror Freeride në Alaska

Skitarët dhe snowboardistët djersitën para jurisë në Turneun Botëror Freeride, i cili u zhvillua në Haines, shteti i Alaskës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Për një informacion më të zgjeruar mbi këtë turne dhe rezultatet e arritura mund të vizioni faqen e internetit: http://freerideworldtour.com/news/haines-results-and-cut Transporti për në të përpjetën e pistës së pjerrët 600 metra e gjatë, ku u zhvilluan garat që na dhuruan pamje marramendëse, si dhe në kodrën ku bëhej nisja, realizohet vetëm me helikopter.