Trajneri shpëton sportisten e vogël

Trajneri i ka ardhur në ndihmë një sportisteje të vogël, të cilës i rrëshqiti dora në një kampionat të gjimnastikës organizuar në qytetin Ontario të Kanadasë. Trajneri arriti ta kapë vajzën në ajër dhe me një lëvizje të shpejt e zbriti në dyshek pa pësuar asnjë lëndim. Zhdërvjelltësia dhe kujdesi i trajnerit u duartrokit nga të pranishmit në sallën e sportit. ​

Fjalët Kyçe: gjimnastikë , kampionat , Kanada