Spektatorët e ceremonisë së mbylljes së Lojërave Paraolimpike

Me mijëra vetë të ardhur nga të gjitha vendet e botës mbushën plotpërplot stadiumin “Maracana” në Ri-de-Zhanejro për të ndjekur ceremoninë e mbylljes së Lojërave Paraolimpike. Lojërat verore të radhës Olimpike dhe ato Paraolimpike do të organizohen në Tokio në vitin 2020.