Shqipëria dhe Kosova intensifikojnë bashkëpunimin në fusha të ndryshme

Shqipëria dhe Kosova do të intensifikojnë bashkëpunimin për procesin e reformave në sistemin e drejtësisë si dhe në krijimin Ligës së Përbashkët të Basketbollit Shqipëri-Kosovë.