Shfaqje akrobatike me helikopter mbi Ujëvarën e Niagarës

Akrobatja Erendira Wallenda bëri një shfaqje akrobatike duke u kapur me dhëmbë dhe duke qëndruar e varur nga helikopteri, që fluturonte mbi Ujëvarat e Niagarës.