Rio 2016 – Lojërat Olimpike Verore mbyllen me një ceremoni madhështore

Lojërat Olimpike Verore – Rio 2016 u mbyllën me një ceremoni madhështore, plot ngjyra, drita e ritëm. Gjatë kësaj ceremonie u bë një retrospektivë e 16 ditëve të përjetuara në të gjitha ambientet sportive, ku u shfaqën momentet më kulmuese dhe më të bukura.