Rekordi i vëllezërve vietnamezë

Dy vëllezër vietnamezë akrobatë kanë thyer një rekord interesant botëror Guinness. Vëllai i madh Giang ka mbajtur mbi kokë vëllain e vogël, i cili qëndronte në vertikale me kokë, dhe duke e ruajtur ekuilibrin ka arritur ti ngjisë 90 shkallaret piktoreske të Katedrales së Girona në Spanjë për 52 sekonda.