Kupa Botërore e Snowboard 2017 u zhvillua në Erciyes të Turqisë

Etapa finale e Kupës Botërore të Federatës Ndërkombëtare të Skisë (FIS) filloi me vonesë për shkak të kushteve atmosferike. Radoslav Yankov nga Bullgaria dhe nga Rusia ishin fituesit e kësaj gare ndërkombëtare.