“Battle Sani”, një festival i veçantë me sajë në Moskë

Në parkun “Park Sokolnik” të Moskës në Rusi organizohet festivali “Battle Sani”. Konkurruesit që morën pjesë në këtë festival jo të zakonshëm, u dhuruan çaste të këndshme shikuesve me kostumet dhe sajat e veçanta që kishin përgatitur.


Fjalët Kyçe: Battle Sani , Park Sokolnik , Moskë , Rusi