Zbritja e anijes kozmike ruse “Soyuz” në tokë

Ekuipazhi i anijes kozmike ruse “Soyuz” pas përfundimit me sukses të misionit të 50-të në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor zbriti në Kazakistan. Pjesë e ekuipazhit ishin komandanti i anijes Shane Kimbrough nga NASA, inxhinierët e fluturimit Sergey Ryzhikov dhe Andrey Borisenko nga Roscosmos.