VIDEO – Panairi ndërkombëtar automobilistik në New York

Në edicionin e 117-të të Panairit Ndërkombëtar Automobilistik që mbahet në New York përveç modeleve të reja të makinave, interesim të madh tregohet edhe për kamionetet dhe makinat 4x4.