Turqia testoi me sukses raketën tokë-tokë “Bora”

Suksesin e saj Turqia, emri i të cilës dëgjohet shpesh për hovin në industrinë e mbrojtjes, e ka vërtetuar edhe një herë me raketën “Bora”, që është prodhim vendor dhe kombëtar.