Shëtitje në hapësirë jashtë Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor

Kozmonautët e NASA-s, Randy Bresnik dhe Joe Acaba gjatë një shëtitjeje jashtë Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor (ISS) mundën frikën e sigurisë. Pas shkëputjes së litarit me të cilin ishte i lidhur kozmonauti Bresnik, Acaba i solli Bresnikut një litarë të ri, ndërsa veten e lidhi për dorën robotike “Candarm”. Kozmonautët jashtë stacionit instaluan një kamerë të re HD.