Roboti shtëpiak “Miro”, shoku i ri i të vetmuarve

Roboti shtëpiak “Miro”, i zhvilluar nga shkencëtarët anglezë, është projektuar veçanërisht për personat e moshës së tretë dhe ata me aftësi të kufizuara.