Reaktivi F-35 i Turqisë realizon me sukses fluturimin provë

Avioni reaktiv sulmues i 40 viteve të ardhshme, F-35, që është i pakapshëm nga radarët dhe që më 21 qershor do t'i dorëzohet Turqisë, ka kryer me sukses fluturimin e parë më 10 maj në kompleksin e Lockheed Martin në Teksas të ShBA-së.