Në Gostivar hapet Universiteti i parë në gjuhën turke

Universiteti në gjuhën turke “Vision” që është hapur në Gostivar të Maqedonisë, ka zhvilluar me nxënës të shkollave të mesme dhe studentë një aktivitet për të bërë prezantimin e vitit të ri akademik. Nxënësit që ndjekin shkollat e mesme në turqisht në mbarë vendin morën informacione mbi universitetin, si dhe u njohën me fakultetet.

Fjalët Kyçe: