Makina fluturuese certifikohet pas testimit

“AirCar”, i disejnuar nga profesori Stefan Klein, i kaloi të gjitha testet dhe arriti shpejtësinë prej 100 milje në orë (160 km) dhe në lartësi prej 8.000 feet (243 metra). Makina fluturuese u miratua nga Autoriteti Sllovak i Transportit.